Gjør Det Enkelt Å Laste Ned Musikk Fra Internett

Mange ønsker å lære om hvordan du laster ned musikk og hva de skal gjøre når de vil laste den ned. Her får du noen tips som fagfolk har kommet med for å hjelpe deg med dette. Følg nøye med, og du bør kunne forlate denne artikkelen med god kunnskap om nedlasting av musikk.

Vær forsiktig når du laster ned gratis musikk. Disse MP3 -ene inneholder ofte virus lagt til av ondsinnede brukere. Virus settes enkelt inn i disse musikknedlastingene, og du kan være helt intetanende.

Sørg alltid for at du laster ned musikken din fra et lovlig nettsted. Hvis du laster ned musikk ulovlig, kan du bli utsatt for harde bøter. I mange tilfeller kan du bli bøtelagt med opptil $ 500 per sang. Artistene fortjener å få betalt for musikken de lager, så last ned bare lovlige kopier av sangene du liker.

Se etter anmeldelser av nedlastingsnettsteder før den første nedlastingen med dem. Du må være sikker på at nettstedet er trygt før du laster ned informasjon til datamaskinen eller enheten. Hvis de er vanskelige å finne, kan det være bedre å lete andre steder for å laste ned.

For å være sikker på at musikken du vil laste ned passer inn i ditt månedlige budsjett, bør du vurdere å bruke et nettsted som krever et abonnementsgebyr, i stedet for et gebyr for hver nedlasting. Du kan budsjettere nøyaktig hvor mye penger du vil bruke på nedlastinger hver måned, og vet at du ikke kommer til å gå over det beløpet.

Sjekk ut lovlig gratis musikk fra etablerte musikknedlastingssteder. Mange store online musikkforhandlere som iTunes, MP3.com, Amazon, com og mer har gratis musikkseksjoner. Du kan lovlig laste ned disse gratis låtene fra noen artister du liker eller noen nye som du vil lytte til for første gang.

Sørg for å dra nytte av forhåndsvisninger før du kjøper et helt album. Disse forhåndsvisningene gir deg alt fra 10 til 30 sekunder av en sang å evaluere før du bestemmer deg for om du vil kjøpe eller ikke. Nedlastingsnettstedene som er de mest populære, tilbyr denne funksjonen gratis. Dette kan hjelpe deg med å unngå å kjøpe et helt album som kan inneholde sanger du ikke liker.

Se filstørrelsene på nedlasting av musikk nøye. En normal nedlasting av musikk vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fishy med filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet det var.

Hvis du pleier å bruke mye på musikk, kan det hende at en abonnementstjeneste er en mye rimeligere rute i det lange løp. Disse tjenestene koster vanligvis ikke mer enn $ 10 i måneden, og de åpner for en verden av musikk. Noen har faktisk nærmere 20 millioner forskjellige sanger som du kan lytte til og laste ned.

Nedlasting av musikk er ikke så vanskelig å jobbe med, som du kan se fra denne artikkelen. Det tar bare litt tålmodighet og litt tid. Når du har lest faktaene ovenfor, bør du gjøre det et poeng å huske dem. På den måten kan du bruke det du har lært neste gang du vil jobbe med nedlasting av musikk.

Last Ned Sanger På Nettet