Hva Du Trenger å Vite Om Nedlasting Av Musikk

Med et museklikk kan du laste ned nesten hvilken som helst sang som noensinne har blitt spilt inn. Alt fra de nyeste hitene på listen til obskure folkesanger fra 1940-tallet er tilgjengelig på nettet. Hvis du vil vite mer om hvordan du søker etter musikk på nettet, fortsetter du å lese. Du vil lære å laste ned sanger med letthet.

Amazon og iTunes er populære markeder for å finne nedlastet musikk. Du kan sette opp en gratis konto og bla gjennom sanger fra millioner av artister. I mange tilfeller kan du til og med lytte til et lite utvalg av en sang før du kjøper den. Dette er en fin måte å få tilgang til mye musikk alt på ett sted.

Hvis du kjøper musikken din via iTunes, betaler du ekstra penger for iTunes Match ($ 25 per år). Denne musikktjenesten gir deg tilgang til hele biblioteket ditt på nettet – ikke bare sangene du nylig har kjøpt. iTunes Match ser på alle sangene dine og matcher dem med en skyversjon. Det er en utmerket måte å øke det skybaserte musikkbiblioteket på.

Mange artister har satt opp sin egen musikk for nedlasting på under en dollar per sang. Dette er en god måte å få en kopi av favorittsangen din og dirigere alle inntektene tilbake til artisten i stedet for til en tredjepartsdistributør. Artisten får betalt i sin helhet for sitt arbeid, og du får en flott sang.

Når du laster ned en sang på nettet, kontrollerer du størrelsen. Hvis det er mindre enn 2 megabyte, med mindre det er en svært kort sang, er det sannsynlig å være et virus. De fleste virus er bare tekst, og de tar ikke opp mye harddiskplass, så vær forsiktig med små filer.

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg for et abonnementsbasert nettsted for nedlastinger, må du sjekke ut anmeldelser på musikkbiblioteket deres først. Noen har kanskje bare gamle sanger som du ikke er interessert i å eie, og andre kan ha nedlastinger av dårlig kvalitet. Mens noen er legitime, er det verdt å gjøre leksene dine først.

Vær oppmerksom på musikkformater. Musikkfiler kommer i mange forskjellige formater. Noen av disse formatene er spesifikke for bestemte musikkspillere eller musikkavspillingsenheter. Ikke last ned musikk du ikke kan bruke. Hva skal du bruke til å lytte til musikken du laster ned? Bestem hvilken type fil du trenger.

Hvis du planlegger å laste ned musikk ofte, må du kontrollere at du har en rask Internett-tilkobling. Trege tilkoblinger som ekstern tilkobling håndterer ikke å laste ned musikkfiler godt. Det hjelper ikke å ha tilgang til tonnevis av lovlige musikknedlastinger når det tar lang tid bare å laste ned noen.

Vær forsiktig med gratis nedlastingstjenester for node-til-node-musikk. Mange av disse nettstedene strekker seg over lovligheten. Det du kanskje tenker er ok er faktisk å sette deg i fare for rettsforfølgelse hvis tjenesten blir fanget og de rapporterer om brukerne sine. Gjør undersøkelser før du blir med i en node-til-node-musikknedlastingstjeneste.

Med informasjonen fra denne artikkelen kan du bli en mal ved å bruke Internett til å laste ned musikk. Alle typer sanger er tilgjengelige, fra hip-hop til opera. Uansett hva slags musikk du liker, kan du finne den på nettet. Bruk rådene du nettopp har lest for å finne musikken du elsker.