Tips For Nedlasting Av Musikk

Hva Du Trenger å Vite Om Nedlasting Av Musikk

Med et museklikk kan du laste ned nesten hvilken som helst sang som noensinne har blitt spilt inn. Alt fra de nyeste hitene på listen til obskure folkesanger fra 1940-tallet er tilgjengelig på nettet. Hvis du vil vite mer om hvordan du søker etter musikk på nettet, fortsetter du å lese. Du vil lære å laste ned sanger med letthet.

Amazon og iTunes er populære markeder for å finne nedlastet musikk. Du kan sette opp en gratis konto og bla gjennom sanger fra millioner av artister. I mange tilfeller kan du til og med lytte til et lite utvalg av en sang før du kjøper den. Dette er en fin måte å få tilgang til mye musikk alt på ett sted.

Hvis du kjøper musikken din via iTunes, betaler du ekstra penger for iTunes Match ($ 25 per år). Denne musikktjenesten gir deg tilgang til hele biblioteket ditt på nettet – ikke bare sangene du nylig har kjøpt. iTunes Match ser på alle sangene dine og matcher dem med en skyversjon. Det er en utmerket måte å øke det skybaserte musikkbiblioteket på.

Mange artister har satt opp sin egen musikk for nedlasting på under en dollar per sang. Dette er en god måte å få en kopi av favorittsangen din og dirigere alle inntektene tilbake til artisten i stedet for til en tredjepartsdistributør. Artisten får betalt i sin helhet for sitt arbeid, og du får en flott sang.

Når du laster ned en sang på nettet, kontrollerer du størrelsen. Hvis det er mindre enn 2 megabyte, med mindre det er en svært kort sang, er det sannsynlig å være et virus. De fleste virus er bare tekst, og de tar ikke opp mye harddiskplass, så vær forsiktig med små filer.

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg for et abonnementsbasert nettsted for nedlastinger, må du sjekke ut anmeldelser på musikkbiblioteket deres først. Noen har kanskje bare gamle sanger som du ikke er interessert i å eie, og andre kan ha nedlastinger av dårlig kvalitet. Mens noen er legitime, er det verdt å gjøre leksene dine først.

Vær oppmerksom på musikkformater. Musikkfiler kommer i mange forskjellige formater. Noen av disse formatene er spesifikke for bestemte musikkspillere eller musikkavspillingsenheter. Ikke last ned musikk du ikke kan bruke. Hva skal du bruke til å lytte til musikken du laster ned? Bestem hvilken type fil du trenger.

Hvis du planlegger å laste ned musikk ofte, må du kontrollere at du har en rask Internett-tilkobling. Trege tilkoblinger som ekstern tilkobling håndterer ikke å laste ned musikkfiler godt. Det hjelper ikke å ha tilgang til tonnevis av lovlige musikknedlastinger når det tar lang tid bare å laste ned noen.

Vær forsiktig med gratis nedlastingstjenester for node-til-node-musikk. Mange av disse nettstedene strekker seg over lovligheten. Det du kanskje tenker er ok er faktisk å sette deg i fare for rettsforfølgelse hvis tjenesten blir fanget og de rapporterer om brukerne sine. Gjør undersøkelser før du blir med i en node-til-node-musikknedlastingstjeneste.

Med informasjonen fra denne artikkelen kan du bli en mal ved å bruke Internett til å laste ned musikk. Alle typer sanger er tilgjengelige, fra hip-hop til opera. Uansett hva slags musikk du liker, kan du finne den på nettet. Bruk rådene du nettopp har lest for å finne musikken du elsker.

Gjør Det Enkelt Å Laste Ned Musikk Fra Internett

Mange ønsker å lære om hvordan du laster ned musikk og hva de skal gjøre når de vil laste den ned. Her får du noen tips som fagfolk har kommet med for å hjelpe deg med dette. Følg nøye med, og du bør kunne forlate denne artikkelen med god kunnskap om nedlasting av musikk.

Vær forsiktig når du laster ned gratis musikk. Disse MP3 -ene inneholder ofte virus lagt til av ondsinnede brukere. Virus settes enkelt inn i disse musikknedlastingene, og du kan være helt intetanende.

Sørg alltid for at du laster ned musikken din fra et lovlig nettsted. Hvis du laster ned musikk ulovlig, kan du bli utsatt for harde bøter. I mange tilfeller kan du bli bøtelagt med opptil $ 500 per sang. Artistene fortjener å få betalt for musikken de lager, så last ned bare lovlige kopier av sangene du liker.

Se etter anmeldelser av nedlastingsnettsteder før den første nedlastingen med dem. Du må være sikker på at nettstedet er trygt før du laster ned informasjon til datamaskinen eller enheten. Hvis de er vanskelige å finne, kan det være bedre å lete andre steder for å laste ned.

For å være sikker på at musikken du vil laste ned passer inn i ditt månedlige budsjett, bør du vurdere å bruke et nettsted som krever et abonnementsgebyr, i stedet for et gebyr for hver nedlasting. Du kan budsjettere nøyaktig hvor mye penger du vil bruke på nedlastinger hver måned, og vet at du ikke kommer til å gå over det beløpet.

Sjekk ut lovlig gratis musikk fra etablerte musikknedlastingssteder. Mange store online musikkforhandlere som iTunes, MP3.com, Amazon, com og mer har gratis musikkseksjoner. Du kan lovlig laste ned disse gratis låtene fra noen artister du liker eller noen nye som du vil lytte til for første gang.

Sørg for å dra nytte av forhåndsvisninger før du kjøper et helt album. Disse forhåndsvisningene gir deg alt fra 10 til 30 sekunder av en sang å evaluere før du bestemmer deg for om du vil kjøpe eller ikke. Nedlastingsnettstedene som er de mest populære, tilbyr denne funksjonen gratis. Dette kan hjelpe deg med å unngå å kjøpe et helt album som kan inneholde sanger du ikke liker.

Se filstørrelsene på nedlasting av musikk nøye. En normal nedlasting av musikk vil være et sted mellom 2 megabyte og 5 megabyte. Hvis du ser noe mye mindre eller mye mer, kan det være noe fishy med filen. Det kan være spyware og ikke sangen du håpet det var.

Hvis du pleier å bruke mye på musikk, kan det hende at en abonnementstjeneste er en mye rimeligere rute i det lange løp. Disse tjenestene koster vanligvis ikke mer enn $ 10 i måneden, og de åpner for en verden av musikk. Noen har faktisk nærmere 20 millioner forskjellige sanger som du kan lytte til og laste ned.

Nedlasting av musikk er ikke så vanskelig å jobbe med, som du kan se fra denne artikkelen. Det tar bare litt tålmodighet og litt tid. Når du har lest faktaene ovenfor, bør du gjøre det et poeng å huske dem. På den måten kan du bruke det du har lært neste gang du vil jobbe med nedlasting av musikk.

Last Ned Sanger På Nettet

Gode Råd Om Musikknedlastinger Som Alle Enkelt Kan Følge

Musikkfans overalt vet at nedlastinger virkelig er der det er. Det er nesten umulig å betrakte deg selv som en ekte avicionado i disse dager, med mindre du deltar i denne kjøpsmåten. Hvis du ikke har forståelse for det, ikke frykt, for denne artikkelen er ment å hjelpe alle med å lære mer.

Vurder å bli med på et online forum for musikkentusiaster. Mange vil dele nedlastningene sine gratis. Dette lar deg utforske forskjellige sjangre musikk eller den siste cd -en fra en kjent artist uten å forplikte mye tid eller penger til oppgaven, noe som gjør det lettere å bygge biblioteket ditt med en eklektisk blanding av låter.

Amazon og iTunes er populære markeder for å finne nedlastet musikk. Du kan opprette en gratis konto og bla gjennom sanger fra millioner av artister. I mange tilfeller kan du til og med lytte til et lite utvalg av en sang før du kjøper den. Dette er en flott måte å få tilgang til mye musikk på ett sted.

Hvis du vil prøve noen mer uklare artister, må du holde øynene åpne for gratis musikk tilgjengelig fra dem. Selv de mest populære nettstedene, som Amazon og iTunes, tilbyr gratis nedlasting fra tid til annen. Dette er en flott måte å bygge musikkbiblioteket på uten å bruke penger på låter du kanskje liker.

Aldri last ned musikk uten at et nåværende antivirusprogram kjører på datamaskinen din. Dette er viktig fordi det vil beskytte datamaskinen din på to måter når det gjelder nedlasting av musikkfiler. Først skanner den filen for å sikre at den er trygg, og hvis noe lastes ned som ikke er trygt, oppdager virusprogrammet dette og kan fjerne viruset eller den skadelige filen.

Når du laster ned en sang online, må du kontrollere størrelsen. Hvis det er mindre enn 2 megabyte, med mindre det er en veldig kort sang, er det sannsynligvis et virus. De fleste virus er bare tekst, og de tar ikke mye plass på harddisken, så vær forsiktig med små filer.

Sørg for å laste ned musikk lovlig. Det er mange enkle måter å laste ned musikk på, men mange av de vanligste måtene folk laster ned musikk på er ulovlige. Utdann deg selv om hva lovlige metoder for nedlasting av musikk er, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at du begår en forbrytelse når du hører på musikken din.

Hvis du installerer node-til-node-nettverksprogramvare, må du ikke installere noen av tilleggene eller ekstra programvaren du tilbyr. Disse programmene er ofte adware som kan spise opp ressurser på datamaskinen eller Internett -tilkoblingen, pluss at de ikke gir noen fordel for selve programvaren, så bare fjern merket for disse boksene.

En måte å få en lavkvalitetsversjon av en sang på er å se musikkvideoen på YouTube og rippe den ved hjelp av programvare. Når det er sagt, er denne metoden ulovlig, og du kan bli belastet hvis du noen gang blir tatt. Husk dette hvis du vurderer denne prosessen.

Å få musikk gjennom online nedlastinger gir en fantastisk mulighet til å få tilgang til låter enkelt, raskt og rimelig. Men du trenger å ha en grunnleggende kunnskap før du fortsetter. Vi håper virkelig at denne artikkelen har tilbudt alt noen trenger å vite om å få god musikk gjennom denne nye, moderne metoden.

Last Ned Sanger På Nettet

Tips Du Kan Begynne Å Bruke I Dag Om Nedlasting Av Musikk

Nedlasting av musikk kan være veldig morsomt å komme inn på. Du kan lytte til favorittartistene dine, og du kan bruke den nedlastede musikken på en rekke enheter. Hvis dette er interessant for deg, bør du lese denne artikkelen. Det kommer til å gå over det grunnleggende om nedlasting av musikk, så fortsett å lese for å lære litt mer.

En rimelig måte å laste ned musikk på er å følge feeds fra populære nedlastingssteder for musikk. Nettsteder som Amazon eller iTunes har gratis nedlasting av musikk tilgjengelig daglig. Bare søk etter «gratis musikk» og en liste over gratis sanger og album vil bli listet opp for deg å laste ned.

Hvis du vurderer å bruke en ukjent nedlastingsressurs, kan du prøve å finne anmeldelser på nettet først. Ikke se etter anmeldelser av musikken, sjekk i stedet for bekreftelse på at nettstedet er legitimt og trygt å bruke. Hvis du ikke finner noen ferske anmeldelser, kan du prøve et annet nettsted for å være på den sikre siden.

Vurder å bli med på et online forum for musikkentusiaster. Mange vil dele nedlastningene sine gratis. Dette lar deg utforske forskjellige sjangre musikk eller den siste cd -en fra en kjent artist uten å forplikte mye tid eller penger til oppgaven, noe som gjør det lettere å bygge biblioteket ditt med en eklektisk blanding av låter.

Bortsett fra lovligheten ved å laste ned gratis musikk, har du også noe annet å bekymre deg for når du velger gratis musikkfiler fra forskjellige nettsteder. Hackere tilbyr ofte disse filene, så tenk deg om to ganger før du blir med på vognen og laster ned gratis musikk. Det er mye bedre å lovlig få musikken din ved å betale for den på riktig måte.

For sikkerhets skyld kan du bare laste ned musikk fra nettsteder du kjenner og stoler på. Dette vil sikre at sangen ikke har noen form for virus i seg som kan føre til at datamaskinen din blir rotet eller at dine private data er åpne for kriminelle. Hold deg til nettsteder som Amazon eller iTunes som skanner filene de gir.

Hvis pengene er trange, kan det være lurt å kjøpe en CD fra Amazon.com i stedet for å kjøpe et digitalt spor for 99 cent. CD -er i disse dager, spesielt brukte på Amazon, er veldig billige. Du kan kjøpe mange av favorittene dine for bare noen få dollar. Når du får det, brenner du sangene fra CD -en for å gjøre dem digitale nedlastinger. Så for prisen på 1 eller 2 sanger har du nettopp fått 10 til 15 sanger.

Hvis du vil laste ned musikk gjennom node -til -node -programvare, må du velge et anerkjent program. Når det er sagt, kan du oppdage at musikken du søker ikke er tilgjengelig på nettverket du har valgt. Vær veldig forsiktig med programmene du velger for å sikre at du ikke ender med et virus.

Du kan virkelig glede deg over nedlasting av musikk hvis du vet hva du skal se etter i dem. Bruk denne guiden du nettopp har lest for å hjelpe deg, og du bør ikke ha noen problemer med dette. Sørg for at du følger rådene nøye, slik at du kan få alt du kan av musikknedlastinger.

Last Ned Sanger På Nettet